Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Viharos kezdet Leveleken

| 2021. 07. 16. | 16:33:00
Csúszással indult a verseny.
Viharos kezdet Leveleken
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kárelhárítás után elrajtolt a magyarországi jet-ski Eb július 16-án.

A vasárnapig tartó jet-ski Európa-bajnoki és junior világbajnoki futam szó szerint viharos körülmények között vette kezdetét pénteken, a Leveleki tavon.

A csütörtök esti hatalmas vihar miatt ugyanis elmaradt a Magyar Nagydíj ünnepélyes megnyitója – amelyen Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is részt vett volna –, a péntek reggel pedig főként a kárelhárítással telt.

Czeller Béla, a Magyar Jet-ski Szövetség elnökének elmondása szerint több mint egymilliós kárt okozott a csütörtökön lecsapott hatalmas vihar,

a verseny felszereléséhez tartozó harminc sátor használhatatlanná vált, és a szél által megrongált pályát is újra kellett építeni.

A szervezők hajnalban nekiláttak károk rendbehozatalának, és megfeszített munkájuknak köszönhetően némi csúszással, de a szabadedzésekkel pénteken fél egykor – az eredetileg kalkuláltnál két órával később – megkezdődött a verseny.

Czeller Béla elmondta: igyekeznek időt nyerni a szabad- és időmérő edzéseken, és reményeik szerint a korábbi terveknek megfelelően pénteken megkezdődhetnek az első futamok is a Magyar Nagydíjon.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés