Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyíregyházán rendezik a fedettpályás atlétikai magyar bajnokságot

| 2022. 01. 05. | 11:57:00
Számos program lesz ezen kívül is az Atlétikai Centrumban.
Nyíregyházán rendezik a fedettpályás atlétikai magyar bajnokságot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyáron már jól debütált az Atlétikai Centrum szabadtéri része, rangos hazai versenyt rendeztek Nyíregyházán. Akkor a szövetség képviselői is elégedettek voltak, így 2022-ben is több viadal házigazdája lehet a szabolcsi megyeszékhely. Január 16-án nyílt fedettpályás versenyt rendeznek, csakúgy mint január 23-án. Február 12-én és 13-án már az U18-as és az U20-as Magyar Bajnokság helyszíne lesz az Atlétikai Centrum, és az is eldőlt, hogy február 26-27-én itt rendezik a felnőtt fedettpályás magyar bajnokságot.

Remek felkészülési lehetőséget tudunk biztosítani az atlétáknak, nem véletlenül érkeznek hozzánk a következő időszakban válogatott sportolók, de Szlovákiából is többen jelezték, hogy szeretnének elindulni a versenyeinken. A mi sportolóink számára pedig ez azért is fontos, mert hazai közönség előtt mutathatják meg tudásukat. Bízunk abban, hogy sok néző látogat majd ki az eseményekre

– mondta Vas László, a Nyíregyházi Sportcentrum szakágvezetője.  

Az Atlétikai Centrum nagy lökést adhat a sportágnak Nyíregyházán, érezhetően megnőtt az utánpótláskorú versenyzők száma, mivel ideális körülmények között tarthatnak edzéseket a szakemberek. Nem csak idehaza, hanem határon túlról is van érdeklődés a helyszín iránt, így Angliából és Hollandiából is jelentkeztek csapatok, akik a szabolcsi megyeszékhelyen szeretnének edzőtáborozni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés