Hirdetés

Új sportigazgatója van a MOB-nak: Bartha Csaba

2022.04.01. 14:16

Új sportigazgatója van a MOB-nak: Bartha Csaba
Fábián László és Bartha Csaba (Fotó: MOB)

Több helyen is irányított klubcsapatot.

Hirdetés

Hirdetés

A MOB honlapjának beszámolója szerint a korábbi sportigazgató, Fábián László péntektől (mától) főtitkárként tevékenykedik, az utódja pedig Bartha Csaba lett, aki 2012-től a szervezet sportigazgató-helyettese, 2016 őszétől 2017 májusáig pedig főtitkára volt. A magyar küldöttséggel részt vett három olimpián, egy Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon, két ifjúsági olimpián és egy Európa Játékokon.

Bartha tevékenykedett már a Debrecen labdarúgócsapatának sportigazgatójaként, az Újpest FC ügyvezetőjeként, a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklub elnökeként, hosszabb ideje a Testnevelési Egyetem oktatója, 2015-től az Edzéselmélet és Módszertani Kutató Központ igazgatója.

"Bartha Csaba nagyon felkészült szakember, nagy tapasztalata van a magyar sport, a szövetségi működés és az olimpiai mozgalom terén egyaránt. Maximális bizalommal vagyok iránta"

- mondta Fábián László, olimpiai bajnok öttusázó. A MOB elnöksége - a január 29-én elnökké választott Gyulay Zsolt vezetésével - március 9-én döntött arról, hogy április elsejétől a sportigazgatói posztot betöltő Fábián László lesz a főtitkár.

sportMOB

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés