Hirdetés

Megszűnik a három digis sportcsatorna, de kapunk helyett egy újat

index.hu

2022.06.27. 16:29

Megszűnik a három digis sportcsatorna, de kapunk helyett egy újat
(Fotó: illusztráció)

Az ARENA4 szintén bekerül a digis kínálatba.

Hirdetés

Hirdetés

Augusztus 5-ével megszűnik a DIGI Magyarország saját gyártású három sportcsatornája, a DIGI Sport 1, 2 és 3, a helyüket pedig az egyelőre DIGI-exkluzív MATCH4, valamint az ARENA4 adók veszik át, amelyek a Network4 hálózathoz tartoznak. Az ARENA4 szintén bekerül a digis kínálatba.

A közlemény szerint az új sportcsatornát a DIGI mellett annak leányvállalata, az Invitel veszi fel a kínálatába. A MATCH4 elsősorban nemzetközi labdarúgó-bajnokságok mérkőzéseit tűzi majd programjára, a jelenleg felsorolt közvetítési jogok közt szerepel a német Bundesliga első két osztálya, az UEFA Nemzetek Ligája-sorozat mérkőzései – kivéve a magyar válogatott meccseit –, de az észak-amerikai profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) és a spanyol kosárlabdaliga is.

Szakmai források szerint egyébként a jogok közé hamarosan bekerülhet az angol labdarúgó-élvonal, a Premier League néhány mérkőzése is, amelyen, hasonlóan az előző évekhez, amikor a DIGI Sport volt a partner, a Spíler TV-vel osztozhatnak majd a Network4 csoportjához tartozó csatornák - írja az Index a 4iG közleménye alapján. A magyar kézben lévő vállalat idén tavasszal vásárolta meg a Digit.

labdarúgásDigi4iGsportcsatorna

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés