Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bódog győzelemmel debütált Kisvárdán

| 2020. 02. 09. | 11:45:00
A csapat megszakította ötmeccses nyeretlenségi sorozatát.
Bódog győzelemmel debütált Kisvárdán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda a csereként beállt Tischler Patrik mesterhármasának is köszönhetően 5-3-ra legyőzte a vendég, sereghajtó Kaposvárt a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 20. fordulójában. Bár a kezdő sípszótól kezdve a hazai csapat játszott fölényben, az első nagyobb helyzetre a 25. percig kellett várni, s ez is a Kaposvár, illetve Balázs előtt adódott. Ekkor még nem született gól, néhány perccel később azonban - kihasználva Dombó kapus hibáját - megszerezte a vezetést a vendégcsapat. A gól után felpörgött az iram, a Kisvárda pedig gyorsan reagált, és egy remek támadás végén egyenlített.

A szünetet követően egy átlövésből ismét vezetést szerzett a Kaposvár, így a házigazdák újra futhattak az eredmény után. Sok volt a hiba, egyik csapat sem tűnt igazán szervezettnek, de a csereként beállt Tischler Patrik előbb első labdaérintéséből, majd hat perccel később másodszor is megtalálta a rést a kaposvári védelmen, így az utolsó fél órának már hazai előnnyel indultak neki a felek. Újabb gyors gólváltás után a Kisvárda beszorította a vendégeket, megpróbálta végleg eldönteni a találkozót, és ez végül Tischler harmadik találatával sikerült is.

A csütörtökön kinevezett új vezetőedzővel, Bódog Tamással így a Kisvárda megszakította ötmeccses nyeretlenségi sorozatát, és november 30-a óta először gyűjtötte be a három pontot. A Kaposvár hiába szerzett három gólt, vendégként tizedik mérkőzésén kilencedik vereségét szenvedte el.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés