Rács mögött várják az ítéletet a tiszavasvári rablók

police.hu

2020.03.21. 09:11

Rács mögött várják az ítéletet a tiszavasvári rablók

Pénzt és édességet loptak egy idős férfitól.

Hirdetés

Hirdetés

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Tiszavasvári Rendőrkapitányság L. Antal 23 éves tiszavasvári, L. András 20 éves, valamint L. Kristóf 23 éves hajdúdorogi lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a két 23 éves férfi 2019. szeptember 25-én este bement egy tiszavasvári családi házba, míg harmadik társuk a ház előtt várakozott.

A házban élő 70 éves férfit egyikőjük a fotelbe szorította, míg másik társa értékek után kutatott, majd az ingatlanból pénzt és édességet loptak el.

A bejelentést követően a feltételezett tetteseket rövid időn belül azonosították, és 2019. szeptember 30-án lakóhelyeiken elfogták. A rendőrök a férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek a gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
Tiszavasvárirablás

Szóljon hozzá!

Hirdetés