Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Folyik az általános iskolai beiratkozás Nyírbátorban is

| 2020. 04. 07. | 11:23:00
Négy intézmény közül választhatnak a szülők a következő tanévtől.
Folyik az általános iskolai beiratkozás Nyírbátorban is
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megkezdődtek az általános iskolai beiratkozások országszerte. Nyírbátorban szeptembertől négy oktatási intézmény várja a tanulókat, köztük a 2020-21-es tanévben induló alapítványi iskola.

Az oktatási intézményben még javában folynak az átépítési munkálatok.  A cél, hogy a város legújabb iskolaépülete színes, tágas tantermekkel, harmonikus, gyerekbarát terekkel várja szeptembertől a leendő tanulókat.  Miközben a tantestület alakítása is folyik, a leendő igazgató Karászi Csilla. 

Horváthné Karsai Hédi, Nyírbátor alpolgármestere a Bátor Médiának elmondta: ebben az iskolában is elkezdődött a beiratkozás. Továbbra is kérik a szülőket, hogy ne személyesen, hanem a megadott telefonszámokon és online módon tegyék meg a szükséges lépéseket az egyébként körzet nélküli alapítványi iskolába való jelentkezéskor.

Nyírbátor legújabb iskolájába más településekről is fogadják a gyerekeket. Már az iskolával kapcsolatos kérdőívre adott válaszokból is kiderült, hogy vannak a városon kívülről is érdeklődők. Sokan vannak olyan fiatal szülők, akik a városban, az ipari parkban dolgoznak, akik később szeretnének Nyírbátorba költözni, s célszerűnek látják, hogy a gyerek már a városban kezdje az iskolát. Ugyanakkor az is tény, hogy az érdeklődők zöme nyírbátori szülő.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés