Lövöldözés Kemecsén: pont kerülhet az ügy végére

police.hu

2020.06.24. 08:17

Lövöldözés Kemecsén: pont kerülhet az ügy végére

A rendőrség befejezte a nyomozást.

Hirdetés

Hirdetés

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a rendőrség H. Pál 38 éves nyíregyházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. december 10-én este szülei Kemecse külterületén lévő házánál tartózkodott. Egy korábbi anyagi vita miatt az udvarra érkezett egy 45 éves taktakenézi és egy 40 éves tiszavasvári férfi, akikre a gyanúsított fegyvert fogott, és felszólította őket, hagyják el a területet.

A férfiak nem mentek el, ezért a gyanúsított a nála lévő és engedéllyel tartott sörétes vadászfegyverével lövéseket adott le irányukba, aminek következtében a 45 éves és a 40 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedtek.

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a helyszínen elfogták, és előállítását követően gyanúsítottként kihallgatták. Az ingatlan udvarán az elkövetéshez használt fegyvert megtalálták és lefoglalták. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.
lövöldözésKemecse

Szóljon hozzá!

Hirdetés