Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Testvére jogosítványával bukott le a mátészalkai Csengerben

| 2020. 06. 09. | 17:24:00
Csoda-e, hogy a fivére nem tudta igazolni magát?
Testvére jogosítványával bukott le a mátészalkai Csengerben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A testvéri szeretet szép példája lenne az alábbi történet, ha nem a jogosítványát adta volna kölcsön egyik a másiknak - nem véletlenül.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztályának nyomozói jelzésére vontak ellenőrzés alá két személygépkocsit, és annak utasait 2020. június 7-én.

Mátészalkán a jármű vezetőjének ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért őt a helyi rendőrkapitányságra –gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása érdekében– előállították.

A jármű 39 éves kerepesi utasát pedig a járőrök elfogták, mivel az ellenőrzése alatt megállapították, hogy a férfit körözik, mert a korábban jogerősen kiszabott pénzbírságot nem fizette meg, és azt az illetékes hatóság elzárásra változtatta át.

Néhány órával később Csengerben vonták ellenőrzés alá a Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri Rendőrőrsének munkatársai a másik gépkocsit, amelynek vezetője

a korábban Mátészalkán intézkedés alá vont jármű vezetőjének adataival igazolta magát.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés