Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy nemzetközi, vizes buli lesz Nyíregyháza mellett

Erre érdemes lesz ellátogatni!
Nagy nemzetközi, vizes buli lesz Nyíregyháza mellett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Augusztus 27. és 30. között rendezik meg a Nyíregyháza melletti Levelek taván az idei jet-ski Magyar Nagydíjat, amely Európa-bajnoki futam, a juniorok számára pedig világbajnokság egyik állomása is lesz. A Magyar Jet-ski Szövetség elnöke, Czeller Béla a tavalyi eredményes szereplés megismétlését várja a legjobb hazai versenyzőktől.

Hosszú évek után 2019-ben rendezhetett ismét Európa-bajnoki futamot Magyarország. A Leveleki Szabadidőpart taván lebonyolított Magyar Nagydíjon tíz magyar érem született, a színvonalas rendezésnek köszönhetően pedig hazánk kiérdemelte, hogy 2020-ban is otthont adhasson a versenynek. A koronavírus-járvány miatt a nagydíj az eredetileg tervezett júniusi időpontról augusztus végére került, ugyanakkor – miután Portugália lemondani kényszerült a maga viadalait – a program kiegészült a juniorok világbajnoki versengésével is.

Ha úgy vesszük, akkor a járvány nyertesei lettünk, hiszen 2006 óta most először rendezhetünk világbajnokságot

 – jelentette ki Czeller Béla, aki szerint reális esély van megismételni a 2019-es éremtermést. A szövetség vezetője roppant eredményesnek nevezte a tavalyi esztendőt, amivel szerinte a magyarok magasra tették fel maguknak a lécet. Megjegyezte: technikai sport lévén nehéz az esélyekről beszélni, hiszen egy esetleges gépleállás azonnal – akár az első helyről történő –kiesést jelent. Ennek ellenére az a céljuk, hogy a programot alkotó Ski (álló), illetve Runabout (ülő) kategóriákban megismételjék az előző évi eredményeket.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés