Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A vád: gyilkosság. Kisvárdán ölt a mátészalkai férfi

| 2020. 09. 17. | 18:04:00
Egy nyíregyházi butikban is szurkált.
A vád: gyilkosság. Kisvárdán ölt a mátészalkai férfi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyereségvágyból, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények - ezzel vádolják azt a mátészalkai férfit, aki 2018-ban Kisvárdán meggyilkolt egy 21 éves mándoki nőt, majd néhány nappal később Nyíregyházán, a Szegfű utcán, egy butikban az eladónőt késelte meg.

A férfi elfogásakor derült ki: a halálra szurkált, kisvárdai nő - akit egyébként eltűntként kerestek - holttstét mindvégig autója csomagtartójában rejtegette a gyilkos, aki letartóztatásakor beismerte tettét.

[Beillesztett cikk: Tragédia. Négyéves gyermeke még mindig várja haza édesanyját]

A vádirat szerint 2018. november 16-án egy kisvárdai parkolóban a sértett szexuális szolgáltatást ajánlott a vádlottnak, amit a férfi, K. A. elfogadott, majd egy kieső, fás bokros területre vitte autójával a sértettet.

Ott nézeteltérés alakult ki közöttük, melynek során a férfi többször megszúrta egy késsel a nőt, aki a sérülések következtében a helyszínen életét vesztette.

Ezután a férfi a sértettet egy műanyag fóliába csomagolta, és gépkocsija csomagtartójába tette. Ezt követően 2018. november 22-én a férfi egy nyíregyházi ruházati üzletbe ment be, és ott nézelődött. Amikor a kasszához lépett, a nála lévő pisztollyal arcon ütötte az ott dolgozó eladót, a nála lévő konyhakéssel pedig meg is szúrta őt.

Az ügyben szeptember 24-én előkészítő ülést tartanak a Nyíregyházi Törvényszéken.

A gyilkossággal megvádolt férfinak egyébként három gyermeke van.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés