Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jánkmajtison tarló, Nyíregyházán avar égett

| 2020. 09. 18. | 09:54:00
Sok dolguk volt a Szabolcs megyei tűzoltóknak.
Jánkmajtison tarló, Nyíregyházán avar égett
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Veszélyesen megdőlt egy tizonnyolc méteres tuja Nyírpazonyban szeptember 17-én. A fa lakóépületet és járókelőket veszélyeztetett. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be, személyi sérülés nem történt.

Szabadtéri tüzek miatt is vonultak csütörtökön Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltói. A tiszalöki Akácfa utcában háromszáz négyzetméteren, foltokban égett száraz fű, gaz. Tiszavasvári önkormányzati tűzoltói puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal avatkoztak be. Jánkmajtison, az Arany János utcában ötszáz négyzetméteren napraforgó tarló égett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók két gyorssugárral, kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Nyíregyházán, a Barát utcában öt négyzetméteren égett avar. A helyi hivatásosok kéziszerszámokkal avatkoztak be, személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

Nagy méretű fa dőlt a 36-os számú főútra csütörtök este, Nagycserkesz közelében, a Cigánybokori letérőnél. A forgalmi akadály képező fát a nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el motoros láncfűrésszel.
 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés