Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kilenc tyúkból egy falatot sem ettek a tiszalöki tolvajok

| 2020. 10. 28. | 13:17:00
Börtönbe küldenék a visszaeső apát.
Kilenc tyúkból egy falatot sem ettek a tiszalöki tolvajok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat apa és fia ellen, akik idén nyáron az éjszakai órákban egy tiszalöki udvarból loptak el 9 tyúkot, majd azokat feldolgozták és a fagyasztó szekrényükbe rejtették. Az apa többszörös visszaeső, ezért az ügyészség szerint börtönben a helye - közölte a Szabolcsihírrel Borsodi-Buss Emese, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője. 

Apa és fia idén június 24-én éjjel lopni indultak, ezért egy csípőfogót is magukkal vittek. Az éj leple alatt Tiszalök utcáit járták, amikor felfigyeltek a sértett házára. Úgy, hogy a házban lakók, ebből semmit sem észleltek, kivágták a hátsó drótkerítést, bebújtak a lyukán, és

a baromfiólból elloptak kilenc tyúkot. Az állatokat hazavitték, levágták, megpucolták, majd az újonnan vásárolt fagyasztó szekrénybe pakolták.

A húsnak még lefagyni sem volt ideje, amikor - nyomkövető kutya bevetésével és a biztonsági kamera felvételei alapján a rendőrök megérkeztek a vádlottak házához. A kutatás során először felfedezték az állatok megtisztításának nyomait, majd a fagyasztóban a vegyesen összerakott baromfihúst.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés