Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett a 21. század Csengerbe

| 2020. 10. 30. | 19:03:00
Kényelem és esztétikum.
Megérkezett a 21. század Csengerbe
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

November 1-től már az új, Ady Endre utcán épült autóbusz-állomásról indulnak a Volánbusz menetrend szerinti autóbuszjáratai Csengerben. A közlekedési társaság változatlan menetrenddel és szolgáltatásokkal, de korszerű, tágas és kényelmes környezetben várja utasait a városközpontban.

Az új állomás üzembe helyezésével a régi, Béke utcai állomás megszűnik.

Az új helyszínen az autóbuszjáratok változatlan menetrend szerint közlekednek. Az elővételi pénztár is a megszokott nyitvatartással üzemel: minden hónap 1. és 7. napja között (csak munkanapokon) 6 órától 9.40-ig és 10 órától 12 óráig várja az utasokat. Az első pénztári nap november 2-a, hétfő.

A megújult, parkosított környezetben álló, látványos épület lehetővé teszi az utasok színvonalas kiszolgálását és 21. századi munkakörülményeket biztosít a Volánbusz munkavállalói számára is.

A 271 négyzetméteres állomásépületben váróterem, elővételi pénztár, mosdó és akadálymentesített mellékhelyiség áll az utasok rendelkezésére. Két érkező és három induló kocsiállás, köztük egy csuklós jármű beállására alkalmas megállóhely várja az autóbuszokat. Az állomás gyönyörűen parkosított részén biciklitároló, padok és szemetesek szolgálják az utasok kényelmét és a tiszta környezetet.

Egy átlagos munkanapon mintegy 400-500 utas fordul meg az állomáson a 38 induló és ugyanennyi érkező járat jóvoltából. Elsősorban a Csenger–Mátészalka, a Csenger–Fehérgyarmat vonalon, illetve a környező településekre – Szamostatárfalvára, Komlódtótfaluba, Csengersimára – közlekednek az autóbuszok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés