Befejezhetik a leveleki óvoda építését

szabolcsihir.hu

2020.11.25. 12:50

Befejezhetik a leveleki óvoda építését
A kép illusztráció. (Fotó: freepik.com)

Több mint 170 millió forintot fordítanak a projektre.

Hirdetés

Hirdetés

Az Ifjúság utca 2. szám alatt ötcsoportos óvodát építenek Leveleken. Az önkormányzat még 2018 márciusában vállalkozási szerződést kötött egy kivitelezővel, azonban az határidőre nem teljesítette a vállaltakat. Emiatt 2020 októberében az önkormányzat azonnali hatállyal felmondta a korábban megkötött szerződést, és új közbeszerzési eljárást indított, melynek eredménye november 25-én jelent meg a Közbeszerzési Értesítőben. E szerint a helyi Tamaris Garden Kft. szakemberei fejezhetik be a projektet nettó 175,5 millió forintért.

Mint kiderült, az épület szerkeszetkész állapotban van, 36,4 százalékos készültségi fokon. A nyertes pályázó feladata egy elektrohidraulikus személyfelvonú és egy kisteherfelvonó építési feladatainak fennmaradó részének teljes körű generálkivitelezése, valamint a bádogozási munkák, a homlokzati felületképzés, a burkolás, a nyílászárók elhelyezése, a felületképzési munkák, a közművel bekötése, a parkolók kialakítása és a járda építése is.

A munkáról szóló vállalkozási szerződést november 18-án írták alá. A projektre a nyírbátori T-Családi Plus Kft. is pályázott.
óvodaközbeszerzésLevelek

Szóljon hozzá!

Hirdetés