Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két nap alatt három körözöttet fogtak el a szabolcsi rendőrök

| 2020. 11. 27. | 12:03:00
Mátészalkai, ramocsaházi és vállaji férfiak kezén kattant a bilincs.
Két nap alatt három körözöttet fogtak el a szabolcsi rendőrök
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai november 25-én elfogták H. Z. 30 éves mátészalkai lakost. A férfi körözését a Mátészalkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szabálysértési értékhatárt meg nem haladó kárt okozó üzletszerűen elkövetett csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelte el. A rendőrök a körözött férfit Nagyecseden fogták el, amikor ellenőrizték a feltételezett tartózkodási helyét. Onnan a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók az ellene folyamatban lévő büntetőeljárásban gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsének munkatársai november 26-án elfogták Cs. I. 49 éves ramocsaházi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai november 26-án elfogták K. I. 26 éves vállaji lakost. A férfi ellen a Debreceni Járásbíróság lopás bűntett elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. A körözött férfit a rendőrség őrizetbe vette.   

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés