Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Félárva kisfiú karácsonyát tennék szebbé Mátészalkán

| 2020. 12. 11. | 17:00:00
Az édesanya volt iskolája kezdeményezte a gyűjtést.
Félárva kisfiú karácsonyát tennék szebbé Mátészalkán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy mátészalkai iskola gyűjt ennek a kisfiúnak. Anyukája, aki az iskola tanulója volt korábban, belehalt szülésbe, apuka és nagyszülők nevelik.

Néhány hónapos kisfiúnak szeretné szebbé tenni a karácsonyát a mátészalkai Móricz Zsigmond Görögkatolikus Kéttannyelvű Általános Iskola. 

Iskolánk gyűjtést szervez Lucsik Dávidka első karácsonyának szebbé tételéhez. Édesanyja, aki iskolánk tanulója volt, belehalt a szülésbe. A gyereket az édesapa és a nagyszülő neveli - írja az intézmény közösségi oldalán Szabó Attila igazgató, aki kéréssel fordult a szülőkhöz, gyerekekhez "aki játékokkal, ruhával, pelenkával, bármivel hozzá tud járulni a család életének megkönnyítéséhez, az iskola titkárságára adja le adományát."

A felhívást a pandémia kezdetén a Facebookon létrehozott MiSzalkánk oldalon is megosztották. Ez az a közösségi oldal, amelyen a szalkaiak felhívják a figyelmet, ha valahol segítségre van szükség, és itt tehetnek felajánlásokat azok, akik szívesen ajándékoznák rászorulóknak feleslegessé vált, de jó állapotban lévő holmijaikat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés