Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Élettársa meggyilkolásával vádolnak egy dombrádi férfit

| 2021. 01. 15. | 14:34:00
Márciusban folytatódik ügyének tárgyalása a Nyíregyházi Törvényszéken.
Élettársa meggyilkolásával vádolnak egy dombrádi férfit
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Törvényszék 2021. január 15-én előkészítő ülést tartott az emberölés bűntette miatt L.Cs. vádlottal szemben folyamatban lévő ügyben. A férfi dombrádi lakásukban olyan súlyosan bántalmazta párját, hogy az belehalt sérüléseibe.

A vádirat szerint a vádlott 2020. június 4-én az esti órákban veszekedni kezdett élettársával dombrádi lakóházukban. Ennek során a férfi több alkalommal arcon ütötte a sértettet, közben a nyakát is megragadta. Az ütésektől a sértett a földre esett, ekkor a férfi rátérdelt, rátaposott és többször megrúgta őt. A sérülések miatt a sértett már nem tudott beszélni, életveszélyes állapotba került - közölte Resán Dalma, a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője.

A férfi másnap délután látta, hogy élettársa még mindig eszméletlen, ezért segítséget kért egyik ismerősétől, odaadta neki a lakáskulcsát, ő pedig elmenekült.

A helyszínre érkező ismerős a sértettet az ágyon találta, rögtön értesítette a mentőket, azonban ők már csak a halálának beálltát tudták megállapítani. A férfit a rendőrség 2020. június 7-én egy dombrádi ingatlanban fogta el és vette őrizetbe.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés