Fülöp Erik kilép a Mi Hazánk Mozgalomból is

2021.01.26. 08:06

Fülöp Erik kilép a Mi Hazánk Mozgalomból is
Fülöp Erik (Fotó: magánarchívum/Facebook)

Azt írja, egyedül maradt egy számára fontos ügyben.

Hirdetés

Hirdetés

A mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból - jelentette be Tiszavasvári volt polgármestere, Fülöp Erik, és független képviselőként folytatja munkáját a parlamentben.

Több hónapos gondolkodást követően úgy döntöttem, hogy a mai nappal kilépek a Mi Hazánk Mozgalomból. Az elmúlt időszakban a párt vezetőségének egyre több döntésével nem tudtam azonosulni, részükről pedig szakterületem, az állatvédelem nem kapott kellő támogatást. Számos alkalommal éreztem azt, hogy az ügy fontosságával egyedül vagyok, volt, aki "zöldülésnek", volt, aki szélsőliberális ámokfutásnak tartotta szakpolitkai tevékenységemet annak ellenére, hogy Ovádi Péter állatvédelmi miniszteri biztos gyakorlatilag az általam hangsúlyozott és megalkotott négy pillér mentén kívánja megújítani az állatvédelmet. A jelenlegi pártpolitikával nem kívánok foglalkozni, saját szakterületemre koncentrálva, továbbra is független országgyűlési képviselőként folytatom munkámat.

- írta a Facebookon a politikus, aki 2010–2018 között Tiszavasvári város polgármestere, 2014-től a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat képviselője volt a Jobbik színeiben. 2018-ban a Jobbik országos listáján szerzett országgyűlési képviselői mandátumot, de 2018. október 8-án kilépett a Jobbikból, és a Jobbik frakciójából, és a Mi Hazánk tagja lett. 

TiszavasváriFülöp ErikMi Hazánk Mozgalom

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Leader3