Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendkívüli szünet Nagykállóban

| 2021. 01. 27. | 12:12:00
Sok a koronavírussal fertőzött.
Rendkívüli szünet Nagykállóban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagykállóban is egyre több Covid-19 fertőzés igazólodik be a lakosság, valamint egyes közintézményünk körében. Óvodáink ezért rendkívüli ügyelettel működnek - írják a Nagykálló.hu oldalon.

Az általános iskolában több osztály esetében a Nemzeti Népegészségügyi Központ már korábban karanténkötelezettséget írt elő.

Az Oktatási Hivatal 2021. január 26-tól február 3-ig a Nagykállói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában, az intézmény egész területét érintően rendkívüli szünetet rendelt el.

Az intézmény vezetője az iskola honlapján arra kéri a szülőket, hogy a fertőzés megelőzése érdekében a tanulók a szünet idején otthonukban tartózkodjanak, az esetleges megbetegedésről az iskolát értesítsék.

Az előforduló igazolt covid-fertőzöttek számáról tájékoztatást nyújtunk honlapunkon a fejléc menüsorban található Covid-19 fül alatt. Az érintett szülőket az oktatási intézmény kommunikációs felületein is tájékoztatják a továbbiakról.

A város oldalán arra kérik a nagykállóiakat:

  • A járványügyi helyzet romlásának elkerülése érdekében, az előírt szabályokat szigorúan tartsák be, kiemelt óvatossàgra intünk mindenkit a lakosság körében!
  • Amennyiben tüneteket észlelnek saját magukon, vagy hozzàtartozójukon, kérjük maradjanak otthonaikban, és azonnal vegyék fel a kapcsolatot a háziorvosukkal!
  • Rendkívül fontos, hogy aki karanténban van, szigorúan tartsa be a karantén előírt szabályait a maga és környezete egészsége érdekében.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés