Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tovább bővül a Csepererdő Nyírbátorban

| 2021. 03. 16. | 15:04:00
Folytatják a faültetést, amennyiben a jogszabályok lehetővé teszik.
Tovább bővül a Csepererdő Nyírbátorban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyírbátor önkormányzata 2021-ben úgy tervezi, hogy az eredeti elképzeléseknek megfelelően két alkalommal is lesz faültetés - írta a Bátor Média.

A hagyományokhoz híven április 17-én személyesen a családok ültethetik el a facsemetéket az újszülöttek tiszteletére, amennyiben a hatályos jogszabályok megengedik. A városban 36 család regisztrált, ennyi igény érkezett az önkormányzathoz, tehát ennyi fát szeretnének a szülők elültetni.

A védőnők felmérték az igényeket, mé lehet regisztrálni a védőnői szolgálaton keresztül április elejéig. A tervek egy tavaszi és egy őszi faültetésről szólnak. A remények szerint személyesen ültethetik el a szülők a csemetéket a Csepererdőben.

Ha ez nem kivitelezhető, és a szabályok teljesen ellehetetlenítik ezt a rendezvényt, akkor a novemberi helyzethez hasonlóan a városüzemeltetési csoport tagjai ültetik majd el a fákat, és a családok a már elültetett facsemetékhez látogathatnak ki és gondozhatják azokat a későbbiekben a Csepererdő Parkban – közölte Fülöp Enikő, osztályvezető a városházán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés