Demecseri és nyírturai iskolákat is fejlesztenének

szabolcsihir.hu

2021.04.06. 20:45

Demecseri és nyírturai iskolákat is fejlesztenének
A kép illusztráció.

Berkeszen és Ramocsaházán is felújítanának oktatási intézményeket.

Hirdetés

Hirdetés

A BMSK Sport Közhasznú Nonprofit Kft. kivitelezőt keres több oktatási intézmény energetikai fejlesztésére – olvasható az április 6-i Közbeszerzési Értesítőben.

  • A Demecseri Oktatási Centrum Középiskola és Általános Iskola Berkeszi Tagintézményét hőszigetelnék, cserélnék a homlokzati nyílászárókat és korszerűsítenék a fűtési rendszert. 
  • A DOC Középiskola és Általános Iskola Demecseri Általános Iskolája, Alapfokú Művészeti Iskolájának külső határoló falait és tetőszerkezetét hőszigetelnék, cserélnék a homlokzati nyílászárókat és napelemes rendszert telepítenének. 
  • A DOC Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskoláját hőszigetelnék, cserélnék a homlokzati nyílászárókat, korszerűsítenék a fűtési rendszert és napelemes rendszert telepítenének.
  • A Nyírturai Móra Ferenc Általános Iskola homlokzati nyílászáróit cserélnék, hőszigetelnék a külső határoló falakat, a fűtési rendszert korszerűsítenék, valamint napelemeket szerelnének az épület tetejére.
  • A ramocsaházi Nyárády Mihály Általános Iskola homlokzati nyílászáróit cserélnék, a külső falakat, a lábazatot és a tetőszerkezetet is hőszigetelnék, a fűtési rendszert korszerűsítenék, emellett napelemes rendszert telepítenének.
A munkákra május 6-ig lehet pályázni.
RamocsaházaNyírturaDemecserközbeszerzésBerkeszenergetikai korszerűsítés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Leader3