Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Iskolaépületeket újítanak fel több Szabolcs megyei településen

| 2021. 04. 07. | 16:10:00
Tiszaeszláron és Bökönyben a tornatermeket is modernizálják.
Iskolaépületeket újítanak fel több Szabolcs megyei településen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Iskolai épületeket és tornatermeket újítanak fel több Szabolcs megyei településen a Magyar Falu program keretében összesen nettó 97,9 millió forintért. Az április 7-i Közbeszerzési Értesítő szerint  a tiszadadai Holló László Általános Iskola épületét korszerűsítik, így modernizálják a világítást a tantermekben, a könyvtárban, az irattárban, az irodában, a tanári szobában és a folyosókon; 16 tanteremben cserélik a PVC-t; felújítják a vizesblokkokat. A munkát a nyíregyházi Mezép-Trade Kft. végzi.

A tiszaeszlári általános iskola tornatermének tetőszerkezetét javítják a szakemberek, bádogozási munkákat végeznek, elkészítik a villámvédelmi rendszert. Cserélik az ablakokat, a fűtőtesteket és festik a belső falakat. A munkát a nyíregyházi MS-Comfort Kft. végzi.

A bökönyi Barota Mihály Általános Iskola tornatermében cserélik a kötélmászó fém állványzatát, a radiátorokat, felfestik a sportburkolatot, hőszigetelik a csapadékvíz-elvezető csatornát, új ablakpárkányokat helyeznek el, korszerűsítik a világítást, 23 új lámpatestet szerelnek fel és 4 új ajtót. A munkát a nyíregyházi Karakter 95 Kft. végzi. A József Attila utca 2. szám alatt iskola több helyiségében cserélik a burkolatot, a nyílászárókat, a lámpatesteket és klímákat helyeznek el. A munkát a nyíregyházi Ms-Comfort Kft végzi.

Az Ibrányi Árpád Fejedelem Általános Iskola Tiszaberceli Bessenyei György Tagintézménye Iskolában korszerűsítik a világítást, több tanterem és a bejáratok nyílászáróját cserélik. A munkát a nyíregyházi Kreat Team Kft. végzi. A Fő utcai tornateremben is modernizálják a világítást, új lámpatesteket helyeznek el és cserélik a bejárati ajtót. A munkát a nyíregyházi Karakter 95 Kft. végzi.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés