15 éves fiú fosztogatott Baktalórántházán

police.hu

2021.05.01. 09:58

15 éves fiú fosztogatott Baktalórántházán
A kép illusztráció

Le is tartóztatták.

Hirdetés

Hirdetés

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 15 éves baktalórántházi lakos ellen. A fiú megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 28-án, és április 10. és 28. között öt alkalommal baktalórántházi ingatlanokba tört be. Az ingatlanokból és az azokhoz tartozó melléképületekből, udvarokból eltulajdonított

háztartási készülékeket, szerszámokat, illatszereket, tisztítószereket, dohánytermékeket, ruhaneműket, készpénzt, bankkártyát, de még haszonállatokat is.

A baktalórántházi rendőrök az eltulajdonított tárgyak közül néhányat – amiket a fiú még nem adott el – lefoglalták. A nyomozás adatai szerint a betörések egy részét egyedül, de alkalmanként másod-, harmadmagával követte el.

A rendőrök a 15 éves tiszadobi és 17 éves berkeszi társait is azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút április 28-án 7 rendbeli lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Az illetékes ügyészség indítványára a bíróság április 29-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását. Alkalmi társai szabadlábon védekezhetnek. 
Baktalórántháza

Hirdetés

Szóljon hozzá!