Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Újraházasodna a mátészalkai zsinagógában Jamie Lee Curtis + VIDEÓ!

| 2021. 06. 11. | 18:50:00
Hanusi Péter polgármester a filmben azt is elárulta, mekkora szervezés előzte meg a magánlátogatást.
Újraházasodna a mátészalkai zsinagógában Jamie Lee Curtis + VIDEÓ!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az egész országot bejárta a hír, hogy Tony Curtis lánya, Jamie Lee Curtis vasárnap, június 6-án Mátészalkára látogatott. A híres színésznő, aki épp hazánkban forgat, magánlátogatásra érkezett a szatmári városba, ahonnan a nagyszülei kivándoroltak, és ahová később édesapja is többször ellátogatott.

Járt abban a kávéházzá alakított házban, amelyben édesapja, Tony Curtis relikviáit állították ki

(a hely még nem látogató, később avatják), végigsétált a Kossuth utcán, és belépett a zsinagógába, melyet hajdan nagyszülei is látogattak. A lepusztult állapotában is lenyűgöző épületben a színésznő azt mondta: itt szívesen férjhez menne, majd elnevette magát, és magyarázatképp hozzátette: természetesen jelenlegi férjére gondol, szívesen kötne vele itt újra házasságot.

A színésznő - apja példáját követve, aki vállalta, hogy arca lesz a budapesti, Dohány utcai zsinagóga felújítására szervezett gyűjtésnek - azt mondta: hozzanak létre egy alapítványt Mátészalkán, ő pedig vállalja, hogy segít a gyűjtésben, hogy a zsinagóga visszanyerhesse eredeti szépségét.

Aki kíváncsi további - eddig még nem látott - részletekre Jamie Lee Curtis látogatásával kapcsolatban, annak bizonyára sok érdekességet tartogat az a film, amelyet a Mátészalka Televízió forgatott.

Ebből kiderül, micsoda szervezést igényelt a látogatást előkészítése. De az is, hogy milyen gyerekdalt idézett fel a színésznőben a látogatás, milyen ajándékot kapott, és várható-e további látogatás.

Eddig még nem sehol máshol nem látott felvételek láthatók az alábbi videóban. A riportot a Mátészalka Televízió munkatársai, Cseppentő Ágnes főszerkesztő és Bánki Zoltán operatőr készítették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés