Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy ország versenyzőivel folytatódik a tereprali-viadal Nagykállón

| 2021. 07. 08. | 12:57:00
Két nap alatt 265 kilométert kell teljesíteniük az indulóknak.
Négy ország versenyzőivel folytatódik a tereprali-viadal Nagykállón
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Négy ország versenyzői állnak rajthoz a pénteken és szombaton sorra kerülő Nyír1 Baja elnevezésű tereprali-viadalon, amely a Közép-Európai Zóna Bajnokság és a nyílt magyar bajnokság következő fordulója lesz. A verseny sajtószolgálatának közleménye szerint

az indulóknak 265 kilométert kell majd teljesíteniük a két nap alatt, az érdeklődők 47 versenygépet láthatnak a futamon.

Csató Attila, a viadal szervezője elmondta, július 9-én, pénteken két 20 kilométeres gyorsasági szakaszt, szombaton pedig négy, összesen 225 kilométeres gyorsaságit rendeznek meg, ráadásul minden kategória összetett éllovasa rajthoz áll Nagykállón. – Cseh, lengyel, szlovák és magyar indulóink lesznek, vélhetően nagy csatával, 2016-ban ugyanis már rendeztek itt futamot, így a helyszín nem ismeretlen a versenyzők számára, ráadásul tavaly valamennyien teszteltek itt – tette hozzá Csató. Az autósok mezőnyében ott lesz a nagykállói rajtnál a Dakar-ralit is többször megjárt cseh Miroslav Zapletal, Marek Sykora páros, valamint az összetettben élen álló Molnár Balázs, Molnár Gabriella duó, míg a quadosoknál a pontversenyt vezető Balog László. Csató Attila elmondta, a nézők az egészségügyi szabályok betartása mellett kilátogathatnak a versenyre, a Nagykálló sporttelepén felállított szervízparkba pedig díjtalan lesz a belépés.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés