Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csodásan felújítják az ófehértói óvodát

| 2021. 09. 10. | 14:51:00
Már a kivitelezőt is kiválasztották.
Csodásan felújítják az ófehértói óvodát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Solbraun Kft. nyerte az ófehértói óvoda felújítására kiírt pályázatot - olvasható a Közbeszerzési Értesítő szeptember 10-i számában.

Az Ófehértó, Szent István utca 2. szám alatti ingatlanon található az óvoda. A felújítás során az utcafronti óvodai szárnyat is szigetelik,  az utcafronti déli, keleti valamint az óvodai funkcióhoz kapcsolódó nyugati épületszárny (mandzárt tetős épületrész) emeleti nyílászáróit a külső oldalon elhelyezett alumínium rendszerű árnyékolással látják el.

Csúszásmentes burkolat

Az óvoda épületének teljeskörű belső festését is elvégzik, törlésálló diszperziós festékkel. A játszóudvar felőli, fedett terasz fagyálló és csúszásmentes greslap burkolatot kap, a lépcsőknél alumínium élvédelem is lesz.
Műanyagra cserélik a fa beltéri nyílászárókat a 4 csoportszobánál és a vezetői irodán. Megtörténik a lépcsőházi függönyfal cseréje hőszigetelt műanyag szerkezetre.

Beépített bruttó alapterület: 514 m2.  A nyertes, komlóskai székhelyű Solbraun Kft. nettó 27,2 millió forintból végzi el a felújítást. A beruházásra volt egy másik ajánlattevő is, a nyíregyházi Buda Híd Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés