Hirdetés

Simán nyert itthon a Kisvárda

MTI

2021.10.31. 16:38

Simán nyert itthon a Kisvárda
Fotó: https://kisvardafc.hu/

Sportszerű meccs, sárga lap nélkül.

Hirdetés

Hirdetés

A Kisvárda 5-0-ra legyőzte a vendég Zalaegerszeget a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén, ezzel a tabella élére ugrott. A zalaiak sorozatban három bajnoki siker után veszítettek, míg a várdai együttes három nyeretlenül megvívott élvonalbeli találkozó után győzött ismét. A sportszerű meccsen egyetlen sárga lapot sem kellett kiosztania a játékvezetőnek.

OTP Bank Liga, 11. forduló:
Kisvárda Master Good-ZTE FC 5-0 (2-0)
Kisvárda, 2023 néző, v: Bognár
 gólszerzők: Navratil (19., 33.), Camaj (73., 82., 85.)
Kisvárda: Dombó - Hej, Prenga, Cirkovic, Leoni - Karabeljov, Melnyik (Zlicic, 55.) - Navratil (Bumba, 81.), Ötvös, Asani (Camaj, 69.) - Mesanovic (Nagy M., 81.)
ZTE FC: Demjén - Lesjak, Kálnoki-Kis, Bobál D. (Sebestyén, 75.), Gergényi (Huszti, a szünetben) - Sankovic, Bedi - Ubochioma, Spoljaric (Zimonyi, a szünetben), Skribek (Milovanovic, a szünetben) - Koszta (Babati, 68.)

Kiegyenlített labdabirtoklási arány mellett a hazaiak futballoztak veszélyesebben, ez pedig az első félidő felénél góllá érett, igaz, Navratil találatát csak videobírózás után érvényesítette a játékvezető. Néhány perccel később tizenegyesből egyenlíthetett volna a vendégegyüttes, a főszerep azonban ismét a videobíróé volt, az pedig felülbírálta a játékvezető döntését, tehát a ZTE nem rúghatott büntetőt. Kisvártatva Navratil duplázott, így a Kisvárda előnye megnyugtatóvá vált a szünetre.

A térfélcsere előtt hármas cserével próbált frissíteni Waltner Róbert vezetőedző a zalai együttesen, amely nagy lendülettel vetette bele magát a folytatásba. A második félidő első felében egyértelműen a vendégek támadtak nagyobb erőbedobással, a hazaiak az előnyük birtokában a gyors ellenakciók esélyét lesték. Az utolsó negyedórához közeledve a percekkel korábban csereként beállt Camaj lőtt szép gólt, amellyel el is döntötte a három pont sorsát, a zalaiak minden erőfeszítése ellenére. A montenegrói Camaj a hajrában aztán még kétszer eredményes volt, így 13 perc alatt mesterhármassal járult hozzá a Kisvárda fölényes diadalához.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés