Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bíróság előtt az anarcsi, aki robbantással fenygetőzött

| 2021. 11. 29. | 17:16:00
Azt mondta a rendőröknek, megöli őket.
Bíróság előtt az anarcsi, aki robbantással fenygetőzött
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt vonják felelősségre a Nyíregyházi Törvényszéken azt az anarcsi férfit, aki megverte feleségét, sógorát, robbantással fenyegetőzött, a rendőröket, tűzoltókat megöléssel fenyegette.

A vádirat szerint idén február 21-én a délutáni órákban rendőrök jelentek meg a vádlott, K.A. házánál azért, hogy egy korábbi bűncselekmény gyanúja miatt intézkedjenek vele szemben.

[Beillesztett cikk: Robbantással fenyegetőzött, őrjöngött egy anarcsi férfi]

A vádlott ekkor ittas, bódult állapotban volt. Amikor kiment a házból, kiabálva kérdőre vonta a rendőröket, megöléssel fenyegette őket, majd visszatért, és bezárkózott a házba.

A vádlott korábban többször elhangzott öngyilkossági szándékára is figyelemmel a helyszínre tűzöltók is érkeztek, akik áramtalanították az épületet, és elzárták a gázt. Miközben megpróbáltak bejutni a házba, a vádlott kezébe vett egy kést, és az egyik tűzoltó irányába szúrt. A vádlott ezután is - kezében tartva a kést - megöléssel fenyegette a rendőröket. Végül a helyszínre érkező megerősítő erő a vádlottat elfogta és kórházba szállította.

November 30-án az ügyben előkészítő ülést tartanak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés