Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújítják a kisvárdai kórház laboratóriumát

| 2022. 01. 20. | 13:05:00
Egy időre új helyre költöztetik.
Felújítják a kisvárdai kórház laboratóriumát
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ebben az évben teljesen megújul a kisvárdai kórház laboratóriuma. A Szent Damján Görögkatolikus Kórházban zajló folyamatos fejlesztések célja a betegellátás szakmai színvonalának és biztonságának növelése az infrastrukturális feltételek és eszközellátottság javításán keresztül is - írják Kisvárda hivatalos oldalán.

A korszerűsítés során elvégzik a laboratórium építészeti felújítását, a kor legmodernebb labordiagnosztikai készülékeivel szerelik fel, és számítógépparkja is megújul.

A betegeket január 21-én 12 óráig fogadják a laboratóriumban. A felújítással járó munkálatok idejére ugyanis a laboratórium szakrendelői helyisége a jelenlegi 2. emeleti helyéről leköltözik a földszintre, ezért január 24-től a vérvétel és a leletkiadás a kórház főépületének földszintjén, az ortopédiai szakrendelés helyén történik.

  • Rendelési idő: A rendelési időben nem történik változás, a laboratóriumi ellátást továbbra is hétfőtől péntekig 8-14 óra között tudják igénybe venni.
  • Megközelítés: A betegfogadó épületen történő áthaladást követően, a kórház főépületébe a szakrendelő felőli bejáraton belépve, a jobbra található szakrendelői folyosón.
  • Bejelentkezés: Vérvételre történő bejelentkezés nem a betegfogadó épületben történik, hanem a laboratóriumi szakrendelőben.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés