Hirdetés

Ivott, kocsikázott, majd elszunyókált a volán mögött a tiszavasvári

Szabolcsihír

2022.01.14. 12:19

Ivott, kocsikázott, majd elszunyókált a volán mögött a tiszavasvári
A kép illusztráció

Még a motort se állította le a férfi.

Hirdetés

Hirdetés

Ittas vezetés miatt emelt vádat a Nyíregyházi Járási Ügyészség az ellen a középkorú férfi ellen, aki tavaly ősszel otthonában nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd személygépkocsijával ittasan közlekedett - közölte a Szabolcsihírrel Borsodi-Buss Emese helyettes sajtószóvivő

A vádirat szerint a férfi otthonából ittasan indult el személygépkocsival a délutáni órákban először Tiszavasváriból Tiszalökre, majd onnan vissza Tiszavasváriba. Azonban ittassága miatt autójával megállt az egyik ingatlan előtt úgy, hogy a gépkocsi félig az úttesten, félig az útpadkán parkolt. A vádlott a vezetőülésben ülve elaludt úgy, hogy a személygépkocsi motorját sem állította le.

A helyszínre kiérkező rendőrjárőr felébresztette a személygépkocsiban ülő vádlottat. Leállíttatta vele a gépkocsi motorját, majd intézkedés alá vonta. Észlelte, hogy a vádlott erősen ittas állapotban van, mivel mozgása koordinálatlan és nehézkes, valamint beszéde lassú volt, ezért előllította alkoholvizsgálatra.

Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a férfit a bíróság pénzbüntetésre ítélje, és tiltsa el a közúti járművezetéstől.
Tiszavasváriittas járművezetés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés