Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tyukodi és a komlódtótfalui sem tudott jogosítványt adni a rendőrnek

| 2022. 02. 21. | 15:57:00
Őrizetbe vették az engedély nélküli vezetőket.
A tyukodi és a komlódtótfalui sem tudott jogosítványt adni a rendőrnek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Február 20-án Tyukodon egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost vontak intézkedés alá a rendőrök. Megállapították, a járművezető gépkocsijával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A férfit engedély nélküli járművezetés szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon Komlódfaluban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő helyi lakost. A rendőrök az intézkedés alatt megállapították, hogy a 67 éves férfi a járművével úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A járművezetőt engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt előállították, és őrizetbe vették.

Az egyenruhások később elfogtak egy tiszabezdési lakost, aki ellen körözés volt érvényben. A Záhonyi Rendőrkapitányság azért rendelte el a férfi körözését, mert a korábban részére kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit az elzárás végrehajtása érdekében előállították a rendőrkapitányságra.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés