Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Letartóztatták a férjét megkéselő nyírmadai nőt

| 2022. 03. 10. | 15:04:00
Veszekedtek, az asszony megöléssel fenyegette.
Letartóztatták a férjét megkéselő nyírmadai nőt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója március 10-én az emberölés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban egy hónapra elrendelte a nyírmadai P.V.M. letartóztatását, aki - mint arról korábban beszámotunk - a párjával úgy összeveszett március 7-én, hogy a konyhaszekrényből előrántott késsel hasba szúrta. 

[Beillesztett cikk: Megszúrta, majd megöléssel fenyegette férjét egy nyírmadai nő]

A megalapozott gyanú szerint 2022. március 7-én a gyanúsított és férje veszekedtek Szabolcs megyei házuk konyhájában - -közölte a Szabolcsihírrel Resán Dalma sajtószóvivő.. A veszekedés hevében az asszony a konyhaszekrény fiókjából magához vett egy kést, és azzal fenyegetőleg a sértett irányába indult. Ezt látva, a férfi maga elé tartott egy széket védekezésképpen, de az asszony ennek ellenére a késsel hasba szúrta őt.

A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérülést szenvedett.

Az ügyben a nyomozás még folyamatban van. Bár a gyanúsított büntetlen előéletű, a bűncselekmény tárgyi súlyára tekintettel a bíróság döntése szerint fennáll a veszélye annak, hogy szabadlábra helyezése esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, elszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől, továbbá a sértett befolyásolásával megnehezítené a bizonyítást, ezért elrendelte letartóztatását.

A végzés nem végleges, az ügyészség tudomásul vette, de a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be ellene.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés