Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ittasan kerítést döntött Ibrányban

| 2022. 04. 01. | 13:42:00
Meg még egy melléképületet is rommá tört.
Ittasan kerítést döntött Ibrányban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ittasan ült volán mögé az a fiatal férfi, aki tavaly decemberben, Ibrányban a nedves úton megcsúszott, nekiütközött egy betonoszlopnak, majd letarolt egy kerítést és egy melléképületet is.

A vádirat szerint a 21 éves férfi születésnapi bulin volt, ahol röviditalt és sört fogyasztott. Hajnalban úgy döntött, hogy ittasan autóba ül, és hazavezet a szomszédos faluban élő családjához - közölte a Szabolcsihírrel  ​Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője. Hozzátette: autójával a férfi Ibrányban azonban egy kanyarban megcsúszott, az útpadkára hajtott, majd nekiütközött egy beton villanyoszlopnak. A vádlott személygépkocsija ezután továbbsodródott, és előbb egy kerítésének, majd egy melléképületnek ütközött, végül pedig a tetejére borulva állt meg.

A vádlott olyan sebességgel közlekedett, hogy az ütközés erejétől a beton kandeláber eltört, az ingatlan kerítése pedig 24 méter hosszan kidőlt. A melléképület teljesen használhatatlan lett.

A helyszínre érkező rendőrjárőrök észlelték a vádlott ittasságát, ezért előállították, és a vezetői engedélyét is elvették.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés