Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Központi ügyelet létesülhet Újfehértón

| 2022. 04. 28. | 16:12:00
Érpatak is beletartozna a szolgáltatásba.
Központi ügyelet létesülhet Újfehértón
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Arról számol be a Közbeszerzési Értesítő április 28-i száma, hogy központi ügyelet jönne létre Újfehértón, a Bartók Béla utcán található orvosi rendelőben, erre a célra pedig közbeszerzést írt ki az újfehértói önkormányzat.

Az ügyeletet munkanapokon, a nappali rendelések befejezése után 18 órától másnap reggel 08 óráig, illetve pihenőnapokon, munkaszüneti napokon, ünnepnapokon 08 órától másnap 08 óráig teljes 24 órában kell biztosítani.

A feladat ellátásához az ajánlatkérő bruttó 70 ezer forint/hó ellenértéken a nyertes ajánlattevőnek bérbe és üzemeltetésébe ad egy személygépjárművet azzal, hogy az csak Újfehértó és Érpatak közigazgatási területén, és csak az ügyeleti feladat ellátáshoz használható. A szerződés időtartama alatt a gépjármű szervizelése és üzemeltetése, forgalomban tartásához szükséges követelmények teljesítése, valamint ennek költségei a nyertes ajánlattevőt terhelik.

A nyertes kivitelező feladata lesz továbbá:

  • A gyógyszerek, vegyszerek, kis értékű tárgyi eszközök biztosítása, továbbá gondoskodnia kell a veszélyes hulladék elszállíttatásáról, ártalmatlanításáról, illetve a rendelők és a váró takarításáról
  • Az orvosi textíliák és eszközök sterilizálásáról és tisztításáról gondoskodni
  • A szükséges felelősségbiztosítás megkötése, továbbá a rendelő épületében, eszközökben keletkező kisebb hibák javítása
  • A szolgáltatás ellátáshoz a személyi feltételek biztosítása
  • A központi orvosi ügyelet ellátásával kapcsolatos minden adminisztratív feladat elvégzése

Az ajánlatokat május 9-ig várja az újfehértói önkormányzat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés