Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Utcák újulnak meg Nagyecseden

| 2022. 04. 28. | 14:55:00
Már a szerződést is megkötötték a kivitelezővel
Utcák újulnak meg Nagyecseden
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kisvárosi programcsomag - Önkormányzati utak fejlesztése keretében több utcát is rendbe tesznek Nagyecseden. Ezek a következők: Dózsa György utca, Táncsics Mihály utca, Dobó István utca, Összekötő utca és Vörösmarty utca.

Az érintett szakaszok összes hossza: 1475 méter, a burkolatok szélessége 3,5 m. A megvalósításra kiírt közbeszerzési eljárás már le is zajlott, a szerződést a kivitelezővel április 11-én megkötötték. A nyertes a mátészalkai székhelyű Nyír-Építő Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., amely nettó 75,851 millió forintért végzi el a munkát.

A Közbeszerzési Értesítő április 28-i számából az is kiderül, hogy a feladat a burkolatszélekről a rárakódott föld, felhízott padka letakarítása. A meglévő burkolathoz történő szintbeni csatlakozást 3 m hosszan, 4-5 cm mély marással kell biztosítani. Mechanikailag stabilizált alapréteg kiegészítése, a szükséges helyeken pótlása 0/90-es zúzottkőből 25 cm vastagságban, ezt követően az útalap kiékelése M22 jelű zúzalékból 10 cm vastagságban. 5,0 cm vastagságban AC-11 50/70 jelű hengerelt aszfalt kopóréteg terítése. Aszfalt kopóréteg terítése előtt a burkolatban meglévő közműszerelvények, aknafedlapok szintbehelyezése. A meglévő padka az aszfaltszélek mentén fél méter szélességben történő rendezésre.
A kivitelezésre még három cég pályázott, mindegyik ajánlata érényes volt, de a legkedvezőbbet a mátészalkai cég adta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés