Hirdetés

A focista a rendezőkre támadt egy szabolcsi meccs

Szabolcsihír

2022.05.13. 14:07

A focista a rendezőkre támadt egy szabolcsi meccs
Amikor ivott, dühkitörései voltak (A kép illusztráció: pixabay.com)

A vendégjátékos egyiküket le is ütötte.

Hirdetés

Hirdetés

A vendégcsapat ifjúsági játékosa labdarúgó mérkőzésen bántalmazott két rendezőt, akik a mérkőzés lefújását követően a pályán próbálták a rendet fenntartani - közölte a Szabolcsihírrel Borsodi-Buss Emese helyettes sajtószóvivő.

2021 novemberében a vádlott megyei II. osztályú labdarúgó mérkőzésen vett részt az egyik szabolcsi településen. Miután a mérkőzést a játékvezetők lefújták a vendégcsapat kapuvédője szóváltásba keveredett néhány hazai szurkolóval, ezért a rendezők közül többen a pályára mentek, hogy a szurkolókat visszatartsák attól, hogy a kapus közelébe kerüljenek.

Ekkor a vendégcsapat ifjúsági játékosai közül a pálya másik oldaláról néhányan feléjük futottak, köztük a 18 éves vádlott is. Amikor a rendezők közelébe ért, egyiküket hirtelen, lendületből ököllel olyan erővel ütötte arcon, hogy a sértett azonnal elvesztette az eszméletét, és arccal előre a földre zuhant. A vádlott ezután odalépett egy másik rendezőhöz is, és őt is fejen ütötte.

Szerencsére mindkét férfi csak könnyebben sérült, azonban a vádlott erőszakos magatartása sértette a sportrendezvény méltóságát, és alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást és riadalmat keltsen.

Az ügyészség vele szemben vádiratában önálló büntetésként azt indítványozta, hogy a bíróság határozott időre tiltsa el a sportrendezvények látogatásától.
TiszanagyfaluKapcsolati erőszaktesti sértés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés