Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ítélet várható a tapétavágóval gyilkoló szabolcsi ügyében

| 2022. 05. 06. | 12:08:00
Nem tudta elviselni, hogy volt élettársa mással kezdett viszonyt.
Ítélet várható a tapétavágóval gyilkoló szabolcsi ügyében
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ítélethirdatés várható a Nyíregyházi Törvényszéken annak a férfinak az ügyében, akit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolnak. Május 10-én és 12-én szakértőket hallgatnak meg, majd perbeszédek hangzanak el az ítélethirdetés előtt.

[Beillesztett cikk: Tapétavágóval ölte meg volt élettársát egy szabolcsi férfi]

A vádirat szerint a férfi élettársi kapcsolatban élt a sértettel, azonban a nő új viszonyt kezdeményezett, emiatt a férfi féltékenységből rendszeresen zaklatta, bántalmazta élettársát. 2021. május 31-én a hajnali 1 óra körül a férfi hazament a Szabolcs megyei házukba, és a kulcsra zárt ajtón kopogott. Amikor az asszony ajtót nyitott, a vádlott, B.Z. ütni kezdte, majd egy tapétavágó késsel több alkalommal testszerte megvágta, megszúrta az asszonyt.

A bántalmazást hallva a lakásban tartózkodó gyermekük telefonon segítséget hívott, majd magához vett egy kést, és édesanyja segítségére sietett. Amikor a vádlott meglátta a gyermeket, kikapta a kezéből a kést, megütötte, majd az így megszerzett késsel a már földön fekvő asszonyt több alkalommal megszúrta. A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen elhalálozott.

Időközben a helyszínre érkezett az elhunyt sértett édesapja, aki a szobába érve a földön fekvő lánya mellett találta a vádlottat. A vádlott a kezében lévő késsel többször hasba szúrta magát, majd miután az édesapa számon kérte őt, a vádlott a késsel a férfi homloka felé vágott, aki ezután kimenekült a szobából.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés