Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hat évet kaphat a barátnője alkalmi ismerősét félholtra verő szabolcsi

| 2022. 06. 09. | 10:41:00
Mág akkor is, ha mostanra megbánta.
Hat évet kaphat a barátnője alkalmi ismerősét félholtra verő szabolcsi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Súlyosan bántalmazta barátnője alkalmi ismerősét egy szabolcsi férfi, ezért most vádat emelt ellene a megyei főügyészség - közölte a Szabolcsihírrel Szilágyi László sajtószóvivő.

A vádirat lényege szerint a vádlott és élettársa az elmúlt év júniusának végén egyik nap délután szórakozni indult a szabolcsi város presszójába. Iszogatás közben a presszó teraszán megismerkedtek egy közelben lakó későbbi sértettel, aki záróra után azt ajánlotta, hogy folytassák az italozást a lakásán.

Elmaradt az ígért aktus

El is mentek a férfihoz, aki a lakás udvarán megállapodott a vádlott élettársával, hogy 2.500,- forint ellenében őt orális szexben részesíti. A sértett és a nő bementek a házba, azonban az aktus elmaradt. A vádlott élettársa azonban szerette volna megkapni az előre kialkudott 2.500,- forintot. Ezen vita támadt közte és a sértett között, amit az udvaron is folytattak, ahol a sértett azt ajánlotta a vádlottnak és élettársának, hogy folytassák az italozást az ő kontójára.

Dühbe jött

Eközben megfogta a vádlott vállát marasztalásképpen, azonban a vádlott ettől annyira dühös lett, hogy ököllel megütötte a házigazda arcát, aki ettől a kerekeskút kávájára esett. A sértett felállt a földről, mire a vádlott újra megütötte ököllel, majd az élettársával együtt távoztak a helyszínről.

A sértett az arcán és a koponyáján szenvedett sérüléseket, melyektől közvetett életveszélyes állapotba került, a sérülései egyébként 4-6 hét alatt meggyógyultak.

A többszörösen büntetett előéletű vádlott a nyomozás során beismerő vallomást tett, és megbánta tettét, azonban előéletére és az ilyen bűncselekmények elszaporodottságára tekintettel a megyei főügyészség azt indítványozta, hogy beismerés esetén is 6 év börtönbüntetésre ítélje a bíróság.

Az eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés