Hirdetés

Folytatnák a horgászcentrum kialakítását Tiszadadán

Közbeszerzési Értesítő

2022.07.01. 12:37

Folytatnák a horgászcentrum kialakítását Tiszadadán
(Fotó: tiszadada.hu)

A turisztikai célokat szolgáló létesítmény félbemaradt munkáira keres kivitelezőt az önkormányzat.

Hirdetés

Hirdetés

Közbeszerzést írt ki horgászturisztikai centrum kialakítására a tiszadadai önkormányzat – olvasható a július 1-jei Közbeszerzési Értesítőben. A település korábban már megegyezett egy céggel a beruházás kapcsán, azonban időközben a nyertes ajánlattevő felmondta a vállalkozói szerződést. A korábbi megegyezés keretében így az építési feladatok csak részben valósultak meg, a mostani eljárás célja a korábbi szerződésből kimaradt munkák pótlása.

Ezen feladatok közé tartozik a szomszédos ingatlant leválasztó közkerítés esetében az alapozás. A lábazat és a betéteket tartó oszlopokat elhelyezték, viszont a betéteket már nem vették meg, és nem építették be.

A földpart megtámasztására készített támfal vakolása elkészült, azonban a vakolat lezárása nem valósult meg. A megbízható homlokzati lezárás érdekében a leendő nyertes ajánlattevőnek a vakolatot elő kell készíteni vékonyvakolat alapozó felhordással, kézi erővel, majd a felületet lábazatfestéssel le kell zárni. A felület nagysága 80 négyzetméter.

Szintén a leendő kivitelező feladata lesz, hogy a közösségi tér használatához egy nyolcszögletű szalonnasütőhelyet helyezzen ki, amelynek felső lezárásának műkőfedlappal kell készülnie, a belső oldala samott téglával szükséges, hogy burkolt legyen, valamint az oldalának műkő burkolatúnak kell lennie.

Emellett megoldandó munka lesz még a kertrendezés. A kivitelezőnek kerti burkolatokat szükséges kialakítani, szórt kaviccsal, tipegőkövekkel, valamint beton alapzatra rögzített fapallóval.

Az ajánlatokat július 20-ig várja az önkormányzat.
közbeszerzésTiszadadahorgászcentrum

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés