Hirdetés

Gázolás miatt késnek a vonatok a záhonyi vonalon

MTI

2022.07.05. 13:12

Gázolás miatt késnek a vonatok a záhonyi vonalon
A kép illusztráció. (Fotó: freepik.com)

40-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

Hirdetés

Hirdetés

Várhatóan 14 óráig szünetel a vonatközlekedés a Budapest-Cegléd vonalon, mert Üllő és Vecsés között elgázolt egy embert a Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó S50-es vonat – tájékoztatta a Mávinform az MTI-t július 5-én kora délután. Azt írták, hogy az érintett szakaszon pályafelújítás is zajlik az egyik vágányon, ezért a helyszínelés ideje alatt szünetel a vonatközlekedés.

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon 40-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani.

A szegedi InterCity vonatok Monorig közlekednek és onnan indulnak vissza Szegedre. A zónázó vonatok Vecsésig közlekednek és onnan indulnak vissza a Nyugati pályaudvarra. Pótlóbuszok közlekednek a zónázó vonatok helyett Vecsés és Üllő, a szegedi InterCity-k helyett Vecsés és Monor között.

Frissítés: Ismét járnak a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon, ahol korábban gázolás miatt szünetelt a forgalom - tájékoztatta július 5-én, kedden, késő délután Mávinform az MTI-t.
​A közlemény szerint Vecsés és Üllő között befejezték a helyszínelést, a korlátozásokat fokozatosan feloldják az elővárosi és a szegedi InterCity vonatoknál. A késések ugyan csökkenek, de rövidebb útvonalon közlekedő vonatokra és kimaradó vonatjáratokra még számítani lehet estig - írták.
Hozzátették: a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony és a Budapest-Cegléd-Szeged vonalon fokozatosan áll helyre a menetrend szerinti közlekedés.

MÁVgázolásDebrecen

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés