Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tragédia Nyírpilisen

| 2022. 07. 29. | 17:09:00
Egy várandós nő önkezével vetett véget életének.
Tragédia Nyírpilisen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Amint arról a Szabolcsihír is beszámolt, baltával támadt nevelőapjára egy 45 éves férfi Nyírpilisen. Július 26-án délután F. Pál kétszer ütötte fején a szerszámmal a 65 éves férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett. A támadó majdnem egy napig bujkált, mielőtt a rendőrök elfogták volna.

[Beillesztett cikk: Elfogták a nevelőapjára baltával támadó nyírpilisit]

A családban ezt megelőzően tragédia történt, önkezével vetett véget életének F. Pál élettársa. A faluban felröppentek a hírek, hogy a halálesethez köze lehet a párjának, ezért megkérdeztük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkaitányság sajtószolgálatát, ahonnan az alábbi választ kaptuk:

Az emberölés bűntett kísérletének elkövetésével gyanúsított nyírpilisi férfi élettárásának halálesetét a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja, az idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Vérfertőzés

A Szabolcsihír megbízható forrásból úgy értesült, hogy F. Pál és élettársa féltestvérek voltak. Vérfertőző kapcsolatukból két gyermek született, a harmadik volt útban éppen. Az agresszív és erőszakos férfi korábban volt büntetve, több mint tíz évet ült gyilkosságért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés