Hirdetés

Elmaradt Majka-koncert: a polgármester jogi útra terelné az ügyet

szabolcsihir.hu

2022.08.16. 10:59

Elmaradt Majka-koncert: a polgármester jogi útra terelné az ügyet
(Fotó: Cívishír-archív)

8,1 millió forintot fizettek ki a fehérgyarmati koncertért. Megszólalt az ózdi rapper is.

Hirdetés

Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, augusztus 14-én Majka-koncertet rendeztek volna Fehérgyarmaton, de a rapper szerint nem voltak adottak a technikai feltételek, emiatt elmaradt a fellépés. Majka Facebook-oldalán, videóban részletesen beszámolt a kiakult helyzetről, majd egy hosszabb posztban is kijetette véleményét.

A Blikk két nappal később megkereste Péter Csaba polgérmestert, aki elmondta, hálásak Curtisnek, aki Majka helyére ugrott be. A városvezető nem titkolta, mély tüskét hagyott bennük az ózdi papper döntése. – Két alvállalkozóval dolgozunk, akik a hangtechnikáért és a színpadtechnikáért felelnek, ezek közül az egyikkel már dolgoztak Majkáék a Campus Fesztiválon, ott semmi probléma nem volt. Ugyanez a csapat biztosította a technikát a Halott Pénznek, Rúzsa Magdinak és a Tankcsapdának is, ha nekik megfelelt, nem tudom, Majka úrnak miért nem – fogalmazott, hozzátéve, Majka technikusai előre egyeztettek az alvállalkozókkal, akik kérték, próbálják ki a technikát, de a polgármester szavai szerint ránézésére eldöntötték, az nem megfelelő és a LED-falat sem bírja el a színpad. – Majka úr meg sem jelent a helyszínen, pedig még az általa kért kesudiót és vodkát is bekészítettük – mondta, kiemelve, jogi útra terelik az ügyet. – Előre kifizettük a fellépésért kért 8,1 millió forintot, azt természetesen elfogadta az úr, de jelzem, a szerződést átnézik a jogászaink... – zárta szavait.

A portál megkereste Majkát is, aki felháborodott a város első emberének szavain és azt mondta, lehet, ő meg hitelrontásért fog perelni.

– Szégyellje magát! Ha jogi utat akar, miért hívott fel személyesen, hogy esedezve bocsánatot kérjen?! – mondta. – Nem igaz, hogy csak a koncert előtt érkeztünk, hiszen nekem már délután öt után jelezték a problémát a technikusaim. Este tízkor kezdődő koncertnél úgy gondolom, ez időben van. Dobálózhat ő a számokkal, de ez a nyolcmillió egy bruttó összeg. Minden egyes nagy zenekarnál előre kell utalni legalább két héttel, ebben semmilyen meglepetés nincs – fogalmazott.

MajkaFehérgyarmat

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés