Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Luxusszállodát álmodtak meg Tiszavasváriban

| 2022. 08. 11. | 14:39:00
Az önkormányzat közbeszerzést írt ki.
Luxusszállodát álmodtak meg Tiszavasváriban
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pályázatot írt ki Tiszavasvári önkormányzata gyógyfürdőfejlesztésre és szállodaépítésre – derül ki az augusztus 11-i Közbeszerzési Értesítőből. Tiszavasváriban, a strandfürdő melletti területen, a Nyárfa utca 4/a. alatt szeretnének megvalósítani egy 50 szobás, négycsillagos szállodát, konferenciateremmel és wellnessel.

A szálloda kétszemélyes elhelyezéssel készülne, de lenne lehetőség pótágy igénylésére, így a maximális vendégszám 150 is lehet. A fejlesztés összesen 15 ezer négyzetméteren jöhet létre. A tervezett épület meglévő, kiépített, burkolt utakkal határolt zöldterületre épülne, csak belső parkolót és gyalogjárdát szükséges kiépíteni hozzá.

A szállodában 100 adagos főzőkonyhát alakítanának ki, így az étteremben egyidőben 70-80 személy tudna kényelmesen elhelyezkedni. A főépület, a konferenciaterem és étterem hasznos alapterülete 757 négyzetméteres lenne, az éttermi teraszé 68 négyzetméter, a konferenciateremé és teraszé pedig 102 négyzetméter. A szálloda üzemeltetéséhez 800 méter mélységű termálkutat építenének.

A teljes épület akadálymentesített lenne, ezért minden épületszárnyhoz készülne külön lift, a szállásépületrészhez 2, a konferenciaépületrészhez és a wellnesshez 1-1 darab.

A parkosítás során 4300 négyzetméteren tereprendezést, fásítást, gyepesítést, cserjék kiültetését, valamint öntözőrendszer kiépítését is tervezik. A tervek szerint a szállodában többek között 2 finn szaunát és 1 bowlingpályát is kialakítanak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés