Hirdetés

Hirdetés

A 92. percben győzött Felcsúton a Kisvárda

MTI

2022.11.05. 19:11

A 92. percben győzött Felcsúton a Kisvárda

Már a második helyen állnak a tabellán.

Hirdetés

A vendég Kisvárda az utolsó másodpercekben szerzett góllal 1-0 arányban legyőzte a Puskás Akadémia FC-t szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, ezzel a dobogó második fokára lépett fel.

OTP Bank Liga, 14. forduló:
Puskás Akadémia FC - Kisvárda Master Good 0-1 (0-0)
Pancho Aréna, 1120 néző, v.: Antal P.
gólszerző: Ilievski (92.)
sárga lap: van Nieff (44.), illetve Melnyik (90+1.)
Puskás Akadémia: Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Brandon - Corbu, van Nieff (Favorov, a szünetben) - Slagveer (Skribek, 57.), Gruber Zs. (Urblík, 67.), Nagy Zs. - Zahedi (Colley, 81.)
Kisvárda: Odincov - Hej, Kovacic, Széles, Peteleu - Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 63.) - Navrátil, Makowski (Vida K., 71.), Camaj (Ilievski, 71.) - Mesanovic (Lucas, 84.)

Tapogatózó játékkal kezdett a bajnokság harmadik és negyedik helyezett csapata, aztán a huszadik perctől felpörögtek az események: előbb Makowski ziccerénél védett hatalmasat a hazai kapus, majd az ellentámadás végén Nagy Zsolt lövését Peteleu blokkolta a gólvonal közelében. A folytatásban is kialakultak ígéretes helyzetek mindkét oldalon, ám a hálók nem rezdültek meg.

A második félidőben is próbálkoztak becsülettel a felek, ám sok hiba csúszott a támadásokba, így a védelmeknek nem volt nehéz dolga. A vége felé fokozta a nyomást a Puskás Akadémia, de a Kisvárda magabiztosan őrizte a döntetlent, egy-egy kontra végén pedig esélye nyílt a három pontot érő gól megszerzésére is, amelyet az utolsó pillanatban Mario Ilievski vállalt magára. Mivel korábban a Kecskemét kikapott, így a Kisvárda megelőzte a táblázaton és már a második helyen áll.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés