Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Betonárokba esett egy ember Mándokon

| 2023. 03. 20. | 11:11:00
Égő mozdonyhoz, raktárhoz, szénabálákhoz is riasztották a szabolcsi tűzoltókat.
Betonárokba esett egy ember Mándokon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Árokba csapódott egy személygépkocsi Demecserben március 19-én. A helyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Mezőgazdasági vontató pótkocsiján égtek szénabálák Barabáson vasárnap. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók gyorssugárral fékezték meg a lángokat.

Nagyecseden fém hulladéktároló égett, amelyet a mátészalkai hivatásos tűzoltók oltottak el.

Szabolcsveresmarton ötven négyzetméteren lángolt a száraz fű, a tűzesetet a kisvárdai hivatásos tűzoltók számolták fel kéziszerszámokkal.

Két méter mély száraz, betonárokba esett egy ember Mándokon tegnap. A záhonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel kiemelték a személyt, majd átadták a mentőknek.

Fa szerkezetű raktárépület égett teljes terjedelmében Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcában vasárnap. A tűzesethez több járművel a nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak, a tűz oltását a szabolcs vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. A beavatkozók hat vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Villanymozdony gyulladt ki Nyíregyházán, az Erkel Ferenc utcában vasárnap délután. A tűzesethez a nyíregyházi hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak, a mozdony elektromos leválasztását követően a lángokat két habosított vízsugárral fékezték meg.

Tízemeletes társasház földszinti lakásában található elektromos kötődoboz gyulladt ki Nyíregyházán, a Vasvári Pál utcában tegnap. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen lévők megszüntették a lánggal való égést és áramtalanították a lakást. A beavatkozók hőkamerás átvizsgálás során még izzást tapasztaltak, amelyet tűzoltó készülékkel megszüntettek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés