Hirdetés

Beismerte élettársa megfojtását a nyírkátai férfi

police.hu

2023.05.28. 13:59

Beismerte élettársa megfojtását a nyírkátai férfi
(Fotók: rendőrség)

A gyilkost egy szántóföldön fogták el.

Hirdetés

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. B. 31 éves nyírkátai lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi május 27-én hajnali 3 órakor kereste fel élettársát, akit a hajánál fogva megragadott és arra kényszerítette, hogy vele menjen, majd ismeretlen helyre távoztak.

Ezalatt O. B. az asszonyt több alkalommal bántalmazta, majd megfojtotta. A nő holttestét 8 óra után Nyírkáta külterületén találták meg, azonban a férfi elmenekült a helyszínről.

A szabolcsi nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és a feltételezett elkövető felkutatását, aminek eredményeképpen csupán néhány órán belül, május 27-én 12 órakor Nyírkátán, egy szántóföldön elfogták. A rendőrök O. B.-t a vármegyei rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgattak, majd őrizetbe vették. A férfi vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.
gyilkosságemberölésNyírkáta

Hirdetés

Hirdetés