Hirdetés

Kié lesz a Vastrón? Folytatódik a Trónok harca!

2019.04.14. 13:51

Kié lesz a Vastrón? Folytatódik a Trónok harca!
Daenerys Targaryen és Jon Snow (Fotó: HBO)

Élők, holtak, sok szex és gyilkosság. Utolsó fejezetéhez ér a dráma!

Hirdetés

A rendkívül érdekes és összetett karakterek, a természetfeletti erők, a jó nők, a macsó férfiak, a parázs akció- és szexjelenetek által befutott HBO-sorozat minden korosztályból magával ragadta a szentimentális filmrajongókat.

A kvázi középkori sorozat egyik nagy erőssége a látvány, és nem csak a női melleké, bár kétségtelen, hogy a fantasyhez sorolt alkotásoktól hidegrázást kapó film- és sorozatrajongók is elviselték a tűzokádós jeleneteket, ha azokat egy jó nő vetkőzése követte. Az HBO azonban nem sajnálta a dollármilliókat a speciális effektekre sem, a sárkányok például annyira élethűek, hogy a hetedik évad végén már egyre többen kezdtek komolyan hinni a létezésükben.

Érdekes a sztori, a pozitív arcoknak a holtak és az élő gonoszok egyaránt ádáz ellenségei, és nem érdemes nagy összegben fogadni senkire, mert itt a legnépszerűbb figurák feje is porba hullik. Mintha mindig a téboly szele fújna, bárkibe tövig lehet szúrni a tőrt a becsület oltárán.

Annyi gyilkológépet a sorozatgyártás történetében még nem jelenítettek meg képernyőn, mint a Trónok harca hét évadában, és valami azt súgja,  a befejező évadban is jelentős lesz a népességfogyás Westeroson. Különösen úgy, hogy amikor történet abbamaradt, az Éjkirály feltámasztott sárkánya simán elfújta az emberi civilizációt védő falat, a „hullacsürhe” pedig rászabadult a kedvencekre, akik éppen az ágyból másztak ki egy jó szeretkezés után.

A 8. évad magyar premierje hétfőn este 20 órától lesz a HBO-n. A letöltők az amerikai bemutató után, vasárnap hajnalban már vadászhatnak a Vastrónért zajló harc utolsó fejezetének első epizódjára.

BeA

sorozatTrónok harca

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés