Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

70 éves Richard Gere, ráadásul friss apuka

| 2019. 08. 31. | 20:09:00
Julia Roberts szerelmét megvette, Cindy Crowfordét megkapta.
70 éves Richard Gere, ráadásul friss apuka
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szájában egy virágcsokorral győzte le tériszonyát, amikor egy tűzfal létrájára mászott – persze nem akárki várta az ablakban: a gyönyörű Julia Roberts, fülig érő mosollyal. Ezzel a képsorral és egy hatalmas csókkal ér véget a Micsoda nő! című film, ami mindkettejüknek elhozta a hollywoodi örökkévalóságot 1990-ben. A karót nyelt hivatalnok és a botcsinálta prostituált tabudöntögető szerelméről szóló mozi világsiker lett. Pedig Richard Gere már akkor sem volt kezdő: ő csaknem tíz évvel korábban ünnepelt sztár lett az Amerikai dzsigoló című filmmel, ami 130 millió dolláros bevételt hozott. 

Későbbi emlékezetesebb alakításai: Éjjel a parton, A falka, Hölgyválasz, A Sakál. A Chicago című zenés film legjobb férfi szereplőjének járó Golden Globe-ot 2003-ban nyerte el.

A Micsoda nő! sikere után egy évvel, 1991-ben összeházasodott Cindy Crawford modellel, ám házasságuk csak 4 évig tartott. 2002 vette feleségül Carey Lowell modellt és színésznőt: közös fiuk, Homer 2000-ben született. Idén februárban, megszületett második fia 33 évvel fiatalabb feleségétől, a spanyol Alejandra Silvától.

Gyakorló buddhista, lelkes adományozó.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés