Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Pályakezdő milliárdosok: kiderül, hogy kell ezt csinálni

| 2020. 08. 14. | 11:24:00
Könyvet írt a sikerhez vezető útról a TV2 egykori tulajdonosa, aki háromgyermekes anya.
Pályakezdő milliárdosok: kiderül, hogy kell ezt csinálni
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Yvonne Dederick gazdasági igazgatóként évekig irányított cégeket, sőt a TV2 tulajdonosa is volt. Amikor szerepet vállalt a Feleségek luxuskivitelben című tévés realityben, elképesztő méretű rajongótábora lett. Meglepő módon leginkább a fiatalok körében. Azóta úton-útfélen faggatják őt életéről, és arról, hogyan látja a minket körülvevő világot. Yvonne Dederick kötete rendhagyó és hiánypótló kalauzt ad a fiatalok kezébe, amely segítséget nyújt a sikeres jövőtervezéshez és az eredményesebb élethez.

  • Hogyan építsd fel a karriered?
  • Mit csinál egy influenszer?
  • Milyen a mai lányok, fiúk hozzáállása a szexhez?
  • Mit adhat nekünk a sport, a kultúra?
  • Miért fontosak a személyes képességek?

Számos kérdés és tanács olvasható a könyvben, miközben a magánemberhez is közelebb kerülünk.
Kiderül, miért kellett Yvonne Dedericknek már tizenöt évesen férjhez mennie egy idegen országban, hogyan birkózott meg a zsarnoki férjjel, miként élte meg a nélkülözés éveit. Mesél arról, milyen stációk vezették a multinacionális cégek sűrűjébe, s milyen lépésekkel került igazgatói pozíciókba.
Elkalauzol a nagyvállalatok ismeretlen világában, miközben az újrakezdések nehézségeit sem hallgatja el, és arra is kitér, hogyan lehet ép ésszel túlélni a COVID 19 járványhoz hasonló kataklizmatikus változásokat.

Yvonne Dederick: PÁLYAKEZDŐ MILLIÁRDOSOK
Útikalauz a valódi sikerhez
Kötés: füles, kartonált
Ár: 3499 Ft
Tervezett megjelenés dátuma: szeptember 7.
Athenaeum Kiadó

Yvonne Dederick nemzetközi gazdasági és számviteli szakember, tehetségfejlesztő ügynökség tulajdonosa, volt média felsővezető, startup cégek befektetője és támogatója. Háromgyermekes édesanya. A sport és a mozgás mindig is élete szerves részét képezte. Vallja, hogy komoly üzletemberként is meg lehet mutatni az egyéni sokoldalúságot. A Forbes Magazin 2015-ben, média kategóriában az 5 legbefolyásosabb magyar nő közé választotta, 2014-ben pedig a Marketing&Média „Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban” rangsorának 25. helyén szerepelt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés